Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Hokejisté z Nebor darovali krev - dobročinná akce hokejových amatérů opět s rekordní účastí

21.01.2014 · Marian Franek
Před několika týdny jsme na našich stránkách přinesli informaci o chystané dobročinné akci HC NEBORY DARUJÍ KREV. Čtvrtý ročník této bohulibé akce opět zorganizovali amatérští hokejisté z Nebor a Oceláři se již tradičně stali patrony.

Již průběh příprav letošního ročníku naznačoval, že by mohl padnout rekord v počtu účastníků a předpoklady se nakonec potvrdily. „Každý rok je nás víc a víc, a to je skvělá zpráva! Tradiční účastníci se mi hlásili předem již zkraje podzimu, aby si mohli včas zarezervovat termín. Další zájemce jsme získali díky propagaci akce na Neborovském trnkobraní a hlavně prostřednictvím webových stránek Ocelářů. Oba listopadové termíny byly naplněné na 100% a další zájemci mi zbyli i na dodatečný termín, který se uskutečnil 7.1.2014. Poprvé v historii naší akce jsme tak dosáhli na metu 50-ti účastníků, pochvaloval si spokojeně organizátor akce Marian Franek a dodal: "Mnozí naši spoluhráči a fanoušci se již postupem času stali pravidelnými dárci krve. Každý ročník k nám ale přivádí také řadu prvodárců, kterým tak pomáháme poprvé poznat, jaké to je darovat nejcennější tekutinu a já věřím, že i z nich se postupem času stanou pravidelní dárci".

Tradiční patrony – Lukáše Zíba a Petera Hamerlíka (oba byli v době akce ve stavu zraněných) letos nahradili další Oceláři – Marek Zagrapan a Šimon Hrubec, kteří přišli pozdravit účastníky a alespoň symbolicky celou akci podpořit. S ohledem na náročný zápasový program sami krev darovat nemohli a tak s sebou vzali alespoň své přítelkyně, které přišly darovat nejcennější tekutinu již podruhé. Na odběr dorazily půvabné přítelkyně našich hokejistů – Lukáše Zíba zastoupila přítelkyně Magdaléna, Šimona Hrubce nahradila přítelkyně Míša a Marek Zagrapan poslal přítelkyni Evu. I realizační tým Ocelářů vyslal letos svého zástupce – na dodatečný termín dorazil videotrenér, Denis Havel. "S klukama z Nebor chodím darovat krev pravidelně, považuji to za správnou věc a vždy se rád přidám. Ostatně, jako aktivní hráč HC Nebory beru svou účast skoro jako morální povinnost", konstatoval s úsměvem Havel.

Fotogalerii naleznete na oficiálních stránkách HC Nebory: ZDE